Montare corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat au o importanta aparte in procesul de amenajare a locuintei, biroului sau spatiului comercial, iar aceasta nu trebuie lasata la voia intamplarii! Echipa Garea.ro intervine rapid pentru orice lucrari de montare corpuri de iluminat, atat de interior, cat si exterioare.

Echipa de electricieni ai Garea.ro asigura servicii de montare corpuri de iluminat pentru o gama larga de spatii, precum:

  • garsoniere
  • apartamente de 2, 3, 4 camere;
  • spatii comerciale;
  • cladiri de birouri.

Principalele tipuri de montare a corpurilor de iluminat

  1. Montajul incastrat

Acest tip de montare a corpurilor de iluminat se potrivesc plafoanelor din panouri modulare, tavane casetate, metalice sau false. De regula, acest tip de montaj al corpurilor de iluminat se regaseste in spatiile comerciale, industriale, publice (precum scolile, gradinitele, spitalele etc.) sau zonele de lucru.

  1. Montajul suspendat

Este folosit mai ales in cazul corpurilor de iluminat LED, cu tija, prin fixarea directa in tavan sau in pereti. Montajul suspendat al acestor corpuri de iluminat se potriveste spatiilor comerciale sau industriale, deoarece creeaza impresia unui spatiu mai mic.

  1. Montajul aparent

Corpurile de iluminat cu montaj aparent se folosesc atunci cand se efectueaza renovari sau trecerea de la corpuri de iluminat clasice la corpuri de iluminat LED, pastrandu-se insusirile de  consum, functionare, design sau costuri, insa ofera un plus de confort vizual. Montajul aparent al corpurilor de iluminat se foloseste in spatiile in care se impune un nivel calitativ al iluminatului, precum si un grad major al performantei energetice.