Cauti un electrician?

Cauti un electrician?

Cauti un electrician? Ai ramas fara lumina in casa si nu ai idee de unde este problema? Nu-ti functioneaza prizele si ai nevoie urgenta de ajutor pentru ca electrocasnicele nu-ti functioneza? Vrei sa schimbi o priza sau un intrerupator? Cauti un electrician pentru modernizarea instalatiei electrice? Cauti un electrician pentru inlocuirea tabloului electric vechi, care nu mai face fata consumatorilor? Vrei sa montezi o lustra sau doar sa schimbi un bec?

Lista de motive pentru care sa apelezi la un electrician poate continua. Indiferent de acesta este important sa sti cum sa alegi un electrician bun.

La cine apelam?

Activitatea noastra zilnica depinde de energia electrica. Avem nevoie ca instalatiile electrice sa functioneze cat mai bine tot timpul. Pentru aceasta este foarte important sa nu apelam la improvizatii, la serviciile unor amatori sau sa le reparam chiar noi dupa ureche. Toate aceste actiuni ale noastre pot duce la dezastre. Problemele ce apar la nivelul instalatiei electrice sau interventiile asupra acesteia sunt remediate sau efectuate de catre persoane cu pregatire si experienta in domeniu, de catre electricieni autorizati.

Cum gasesti un electrician bun?

Cu siguranta ai trecut prin experiente care te-au facut sa fi reticent in alegerea unui electrician. Persoane care s-au prezentat a fi profesioniste si au demonstrat contrariul. Multi pot sustine ca au calificarea necesara dar nu pot demonstra acest lucru. Nu va pot raspunde concret la intrebarile voastre, si lista poate continua.

Intrebarea este, la cine sa apelezi? La o firma autorizata dar pe care nu o cunosti pentru ca nu ai mai colaborat sau la un electrician pe care il stii din recomandarile prietenilor?  Pe piata gasesti foarte multe persoane care sustin ca se pricep dar de fapt nu au calificarile sau experienta necesara pentru a interveni la instalatia electrica, ceea ce poate fi periculos pentru cel care executa lucrarea si mai ales pentru proprietar.

Intr-adevar costurile pot fi putin mai mari decat daca apelezi la o persoana fizica si asta pentru ca o firma are mai multe cheltuieli, dar ai avantaje care justifica aceasta diferenta. In cazul in care apelezi la o firma de electricieni, poti verifica usor recomandarile lor pe internet si este chiar indicat sa o faci inainte. Electricienii angajati ai firmelor sunt electricieni autorizati, calificati si testati inainte. Au la activ foarte multe interventii si stiu foarte bine ce trebuie facut. O firma autorizata poate emite factura, intocmi contract si certificat pentru garantia lucrarilor.  

 

×