Intervenții electrice rapide

Interventii electrice și Servicii electrice rapide.

Garea - interventii electriceServicii electrice rapide oferite de Garea. Un serviciu complet pentru tipurile de lucrări electrice și de proiect. Ne mândrim cu posibilitatea de a oferi un serviciu rapid și eficient în București și Ilfov.

Scopul nostru este de a oferi cea mai buna calitate a muncii pentru tine.

Tot ceea ce facem este conform cu normativele electrice și oferim garanție lucrărilor executate de noi.

Noi intreprinde toate măsurile de desfășurare a activității electrice de la re-cablarea, pana la finalizarea unei noi instalații electrice. Nicio treabă prea mare sau prea mică nu ne stă in cale, electricieni noștri o pot rezolva in cel mai scurt timp.

În cazul în care aveți nevoie de o echipă de electricieni pentru un proiect mare sau mic, vă rugăm sa ne sunați pentru o ofertă.

Intervenții electrice în regim de urgență

Sunt probleme cu instalațiile electrice din locația dumneavostra? Poate a avut loc un scurtcircuit sau o altfel de defecțiune?  În cazul in care aveti nevoie de o intervenție promptă sau competentă, electricieni noștri va stau la dispoziție.

Fie că e vorba de spații rezidențiale sau birouri, de casa sau de bloc, o echipă de electricieni calificați se deplasează urgent la fața locului și evaluează defecțiunea instalațiilor electrice.

Cauzele cele mai des intalnite ale defecțiunilor sunt scurtcircuitul, supratensiunea, vechimea avansata a instalațiilor electrce, dar și avariile provocate de fulger. În oricare dintre aceste cazuri și altele similare, echipele noastra de electricieni autorizați ANRE, pot interveni urgent pentru remedierea defecțiunii.

În funcție de gravitatea problemei, vă asigurăm inclusiv servicii complexe de reparare a instalațiilor electrice, cum ar fi înlocuirea completa de accesorii electrice, de la prize la corpuri de iluminat, montarea sau înlocuirea tabloului electric sau a altor componente din cadrul aparatajului electric.

Ce putem face pentru casa sau biroul dumneavostră ?

♦ Refacem traseul electric afectat de scurcircuit

♦ Schimbam siguranțele arse sau, dacă e cazul, înlocuim întreg tabloul de siguranțe,

♦ Verificăm cu atenție cum funcționează intreaga instalație electrică.

 

Apelați acum pentru a solicita o echipă de electricieni autorizați la adresa dumneavoastră.

+40 727 778 724 (apel cu tarif normal)

Proprietatea dumneavoastră în mâini sigure !

×