Execuții electrice București

Oferim echipe de Electricieni autorizați, profesioniști în instalații electrice, avand capacitatea de a executa o gamă foarte variată de lucrări de instalații electrice în București si in zonele limitrofe, atat pentru domeniul rezidențial, comercial și chiar industrial. Experiența Electricienilor nostri acoperă practic intreg domeniul de activitate și ne oferă posibilitatea de a ne adapta oricărui proiect propus de dumneavoastră.

Pe bază de proiect, electricieni noștri execută instalații electrice noi, sau modernizează instalații electrice existente în următoarele domenii:

  • Instalații electrice de iluminat 
  • Tablouri electrice
  • Instalații electrice de curenți slabi: (tv, internet sisteme de alarmă, interfoane, telefoane)
  • Instalații de protecție împotriva electrocutării: (prize de pământ, paratasnete)
  • Schimbat/montat priză sau întrerupător
  • Schimbat/montat tablou electric de siguranțe

Dacă aveți o problemă de ordin electric și aveți nevoie de un electrician autorizat in București sau în zonele limitrofe, vă puteți baza pe ajutorul nostru. Ne adresăm astfel, tuturor companiilor dar si persoanelor fizice.

Este foarte important ca toate lucrările de instalații electrice sa fie realizate numai de electricieni autorizați ANRE.

Remediem cu succes orice defecțiune a instalației electrice, verificam și îmbunătațim instalația electrică, oferindu-vă factură fiscală si garanție pentru toate lucrările executate.

Apelați acum pentru a solicita o echipă de electricieni autorizați și profesioniști la locația dvs.

+40 727 778 724 (apel cu tarif normal)

×