Servicii climatizare ac

Climatizare AC

Climatizare ac, la super oferte in Bucuresti si Ilfov. Toate serviciile noastre pentru climatizare ac, suporta o garantie de 24 de luni.

Vă oferim reparații, intreținere și revizii periodice, pentru aparatele de aer condiționat și climatizare comercializate, atât în garanție cât si post-garanție. Asigurăm service și pentru chillere industriale! Instalare și montaj aparate de aer condiționat.

Aparatele de aer condiționat, inventate pentru că noi să ne putem bucura de confort termic, relaxare și bunadispoziție chiar și atunci când afară căldura este inabusitoare.

Pentru a infrunta veriile caniculare și pentru confortul termic în propria locuință sau birou.

 • Aparate de aer condiționat de cea mai buna calitate, la prețuri imbatabile
 • Montaj și instalare profesionala pentru aparatele de aer condiționat, realizat cu pompa de vid și aspirator industrial, pentru eliminarea prafuluil degajat în urma instalării aparatului
 • Promptitudine în montarea sistemului de climatizare, in maximum 12 ore de la apelul telefon al dvs.
 • Garanție intre 1 și 2 ani, in funcție de aparatul de aer condiționat.

Apeleaza acum la numarul +40727778724

Oferim cel mai rapid montaj al aerului conditionat al dvs, in cel mult 12 ore de la apel.
Asigurăm servicii de mentenanță periodică pentru sistemele climatizare și ventilație realizate. Regulat, in baza unui contract cât și la solicitarea dvs, acestea fiind operațiuni care, trebuie facute periodic. Pot asigura randamentul maxim al funcționării echipamentelor. Astfel, in cazul aparatelor de aer condiționat, prin intreținere periodică se intelege.

 • Verificarea aparatelor
 • Curațarea filtrelor
 • Verificarea agentului frigorific
 • Verificarea ventilatorului
 • Verificarea și curățarea ghidajelor
 • Curățarea maștilor și dispersoarelor
 • Verificarea instalației electrice
 • Verificarea gradientului de temperatura a unității exterioare
 • Verificarea gradului de îmbacsire a unității exterioare
 • Verificarea sistemelor de comandă și reglare
 • Verificarea și curățare condensatoarelor de racire
 • Verificarea și curățare schimbătorului de căldură
 • Verificarea ventilelor de siguranță
 • Verificarea pompelor de recirculare

Efecutăm curățarea, igienizarea aparatelor de aer condiționat pentru eliminarea prafului și a agenților externi, acumulați în timpul funcționării sistemului de climatizare și care pot cauza infecții respiratorii.

Garea.ro iti ofera cele mai bune servicii pentru climatizare ac, si cele mai bune materiale. Toate serviciile noastre sunt garantate minimum 24 de luni.

Alegeți întotdeauna personal calificat atunci când doriți să vă asigurați că echipementele de aer condiționat, dezumidificare și încălzire vor funcționa în parametri optimi. 

Specialiștii noștri frigotehniști vă vor informa pe durata întregului proces cu privire la operațiunile ce se desfășoară  în scopul instalării sistemelor de aer condiționat.

Una din etapele finale ale montării corespunzătoare reprezintă utilizarea unei pompe de vid, procedură care este efectuată întotdeauna de specialiștii nostri, fără excepție.

Astefel vă asigurăm și vă asigurați că durata de viață și de funcționare optimă a agregatelor de climatizare este extinsă la maximum.

Prețuri echipamente și manoperă

Lista de prețuri pentru intervențiile electrice din București  si Ilfov.

NR Materiale  BTU   PREȚ  Cantitate
1 Montaj aer condiționat 9000-12000 350 LEI 1
2 Montaj aer condiționat 12000-18000 400 LEI 1
3 Montaj aer condiționat 18000-22000 450 LEI 1
4 Montaj aer condiționat 24000 500 LEI 1
5 Traseu frigorific suplimentar 9000-12000 90 LEI/ML 1
6 Traseu frigorific suplimentar 12000-18000 120 LEI/ML 1
7 Traseu frigorific suplimentar 18000-22000 150 LEI/ML  1
8 Traseu frigorific suplimentar 24000 170 LEI/ML  1
9 Traseu evacuare condens  – 10 LEI/ML  1
10 Verificare, Curățare și igienizare 9000-12000 100 LEI  1
11 Verificare, Curățare și igienizare 12000-18000 130 LEI  1
12 Verificare, Curățare și igienizare 18000-22000 160 LEI  1
13 Verificare, Curățare și igienizare  24000 200 LEI  1
14 Incarcare freon  – 150 LEI  1
15 Demontare aparat aer conditionat 120 LEI  1

Nu percepem TVA.

Prețurile afisate în tabelul de mai sus, pot suferi modificari în funcție de dificultatea și complexitatea lucrărilor, în situatia unui volum mare de lucrări prețurile sunt negociabile.

Pe langa serviciile de climatizare ac, va oferim electrician la domiciliu, la cele mai bune preturi. La instalarea unui aparat de aer conditionat, aveti langa dvs si un electrician autorizat, daca aveti nevoie de el. Ofertele se pot face in locatia dvs pe loc.

Temperaturile caniculare, aduc aerul condiționat la tine acasă.

În perioadele cu temperaturi caniculare vânzarea aparatelor de aer condiționat crește cu 20-25 de ori față de cele cu temperaturi normale, ceea ce demonstrează faptul că achiziționarea unui astfel de aparat se face sub impulsul momentului, generat de căldura insuportabilă din spațiul de locuit. De aceea, echipele noastre de frigotehniști vă asigură cumpărarea unui produs potrivit nevoilor dvs, este bine să știți din timp de ce fel de aparat de aer condiționat aveți nevoie.

Personalul nostru specializat în montajul aparatelor de aer condiționat pot oferi sfaturi despre utilizarea corectă și intreținerea aparatului, atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară. Echipele noastre de profesioniști au posibilitatea de a-și îndruma clienții datorită experienței vaste din acest domeniu, precum și datorită aparaturii și a uneltelor moderne pe care le utilizează.

instalare aparat aer conditionat